cok güzel dile getirmissin ve betimlemişsin.İnan okurken çok güldüm tam Akdağmadeni ni ve bir akdağlıyı tasvir etmis dedim.
benim yazımda zaten sosyal yönden diycem ama buna hazır degiliz diye başlamıştım.Bunu bire bir yaşayan bir insan olarak.İlçemizde bit tiyatro gösterisi yapılmış ve oyunu oynayan oyuncu oyunu kesip sürekli dinleyicileri uyarmıştı ( ki geneli üniversite mezunu insanlardı ve ellerinde cep tel. bırakmayıp sürekli konusanlar msj yazanlar vardı.).bunun gibi bir cok örnek çoğaltılabilir.
Ama ilçemizin geçmişi ve yapısı itibariyle içindeki tarihi eserleri itibariyle turizm ön plana çıkarılabilir diye düşünüyorum.Zaten her yaz burda eskiden yaşamış ermenilerin ve rumların torunları cocukları gelip ilçemizi ziyaret ediyor.Bunu değerlendirebiliriz rahatlıkla.
Ve benim hedef kitlem dagda bayırdaki ahmet amca degil şehir merkezimizde yaşayan ve belli bir konuma sahip (memur,amir,esnaf , ...vs.) kişiler, sanattan doğadan hoşlanan kişiler ve üniversite ,lise ögrencileri idi.Herkes farklı düşünebilir. Ben kimsenin düşünce ve yargısını eleştiremem.Sadece aklımdan geçenleri dillendirmek istedim bunlarda yapılabilir diye bir fikir sunmak istedim.
Dediginizde de haklısınız daha öncelikli işler var.Umarım hersey zamanla olur.Fikir ve düşüncelerimiz fikir ve düşüncenin dışına çıkıp uygulanma aşamasına gelir.