Akdağmadeni Rehberi Forumlarına Hoşgeldiniz
Eylül 06, 2010, 03:07:42 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Akdağmadeni Rehberi Forumları Yenilendi

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: İlçemizde Yüzme Havuzu Yok !!  (Okunma Sayısı 182 defa)
ab-ı hayat
Forum Yönetim Ekibi
Rehber Sakini
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 27, 2009, 02:23:54 ÖS »

Evet arkadaşlar ilçemizde yüzme havuzu yok.Bu büyük bir eksiklik daha önce her ne kadar farketmedimsede..Rahatsızlanmam sonucu doktorlar bana yüzme  önerdi.Peki ben nereye gidebilirim sizce.Ya  Sivas a ya Sorgun a..Ben yüzmeye gitmeye başladığımdan beri de farkettim ki bir cok insanda  yüzme için dışarıya gidiyor..Neden bu insanlar  dışarı gitsin.Maddi boyutunu bırakın  bir kenara manevi boyutu var bu işin.Benim gibi evli ve çocuklu iseniz  çocukları bırakmak ayrı dert, eşiniz izin verse bile etrafdan aldığınız tepkiler ( tee yüzmeye gidilirmi yaws Kahkaha )ve birde gelirken dönüşte üşütme riskiniz ki daha beter hallere yol açıyor. ! saatlik yüzme için  en az 4-5 saatiniz geciyor ki bunun rahat 2 - 2 bucuk saati yolda geçiyor. hem vakit kaybı hem eziyet hemde madden büyük bir yük. Hem bunca insan neden  dışarı gitsin. Burda bir havuz olsa  harcanacak parada ilçemizde kalmaz mı ? Ve bir çok insan yüzmek istiyor ister sağlık problemi olsun ister zevk için ama insanların talebi bu. Umarım   yatırımcılarımız teşvik edilip yer gösterilerek bir yüzme havuzuna kavuşur  Akdağmadeni.

Sular Yükselince, Balıklar Karıncaları Yer...
    Sular Çekilince de Karıncalar Balıkları Yer...
       Kimse Bugünkü Üstünlüğüne ve Gücüne Güvenmemelidir...
            Çünkü Kimin Kimi Yiyeceğine...!
                  "SuYuN AkIşI" KaRaR VeRiR" 
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.168 Saniyede 16 Sorgu ile Oluşturuldu