Evet arkadaşlar ilçemizde yüzme havuzu yok.Bu büyük bir eksiklik daha önce her ne kadar farketmedimsede..Rahatsızlanmam sonucu doktorlar bana yüzme önerdi.Peki ben nereye gidebilirim sizce.Ya Sivas a ya Sorgun a..Ben yüzmeye gitmeye başladığımdan beri de farkettim ki bir cok insanda yüzme için dışarıya gidiyor..Neden bu insanlar dışarı gitsin.Maddi boyutunu bırakın bir kenara manevi boyutu var bu işin.Benim gibi evli ve çocuklu iseniz çocukları bırakmak ayrı dert, eşiniz izin verse bile etrafdan aldığınız tepkiler ( tee yüzmeye gidilirmi yaws

)ve birde gelirken dönüşte üşütme riskiniz ki daha beter hallere yol açıyor. ! saatlik yüzme için en az 4-5 saatiniz geciyor ki bunun rahat 2 - 2 bucuk saati yolda geçiyor. hem vakit kaybı hem eziyet hemde madden büyük bir yük. Hem bunca insan neden dışarı gitsin. Burda bir havuz olsa harcanacak parada ilçemizde kalmaz mı ? Ve bir çok insan yüzmek istiyor ister sağlık problemi olsun ister zevk için ama insanların talebi bu. Umarım yatırımcılarımız teşvik edilip yer gösterilerek bir yüzme havuzuna kavuşur Akdağmadeni.